J.T. Automotive Consult importerer, sælger & servicerer følgende kvalitetsmærker. 

C-Serien
Nyheder Produkter Service & Opdatering Tilbud Links Kontakt os

 Op
C1000
C880
C-500
C-400
C200

HPA har introduceret en ny serie hjuludmålings apparater, nemlig C-serien. C-serien er resultatet af 80 års erfaring da HPA har fremstillet og solgt test udstyr over hele verden siden starten i 1923.  

C-serien består af 5 grundmodeller, nemlig:

C-1000 iNEXT  er den helt nye topmodel og den benytter sig af en ny banebrydende 3-D Stereo image teknologi. Et par konkurrenter benytter et lignende system, men forskellen består bl.a. i C-1000's hele 8 digitale kameraer, hvor konkurrenterne benytter anderledes systemer. Ligeledes er de 4 reflektorer opbygget i uhyre stærkt polycarbonat, der gør dem holdbare overfor næsten alt.

C-1000 iNEXT bruger som vore øvrige computersystemer en Dansksproget Windows som styresystem.

Læs mere om C-1000 iNEXT ved at klikke HER eller hent specialbrochure i PDF format HER.     

C-880 er vor nyeste 3D 4-hjulsmåler, den er udviklet i Italien men fabrikeret på vor fabrik i Kina, og med fuld kontrol fra vore Italienske ingeniører.  

Læs mange flere detaljer om C-880 HER eller hent specialbrochure i PDF format HER

 

C-500 er topmodellen i den "traditionelle" serie af hjuludmålere.  Italiensk når det er bedst, med alle tænkelige features til at gøre arbejdet hurtigt og bekvemt for brugeren. Og samtidig en kompakt enhed på store, men skjulte hjul, så maskinen nemt kan flyttes rundt i værkstedet. Det  smukke design er samtidig funktionelt. C-500 er naturligvis PC baseret og bruger Dansk Windows XP som styresystem. Og naturligvis trådløs måling og kommunikation.

Læs mange flere detaljer om C-500 HER eller hent specialbrochure i PDF format HER

BEMÆRK: Efter 3D modellerne (C1000 og C800) er kommet lagerføres C500 ikke mere.

C-400 er så helt afgjort "Bestseller" i C-serien. Over 100 værksteder kan ikke tage fejl ! C-400 er opbygget med stort set samme kvalitets komponenter som C-500, men nogle enkelte dyre detaljer er udeladt. 

Læs flere detaljer om C-400 ved at klikke HER eller hent specialbrochure i PDF format HER.  

C-200 er nyeste og mindste skud på C-serie stammen. Her har man gjort alt for at spare dyre special komponenter væk, og erstatte dem med standard komponenter så vidt muligt. Resultatet er blevet et apparat der har samme høje målenøjagtighed som de større modeller, men lidt færre specielle features.

Til gengæld er prisen faldet betragteligt!!!

Læs flere detaljer omC-200 ved at klikke HER eller hent specialbrochure i PDF format HER.