J.T. Automotive Consult importerer, sælger & servicerer følgende kvalitetsmærker. 

MILLENIUM
Nyheder Produkter Service & Opdatering Tilbud Links Kontakt os

 Op

 

AG Autronica hedder virksomheden i Torino i Italien, der fremstiller MILLENIUM.

NYHED

NU også i Danmark - Det nye årtusindes tuningsform - via bilens diagnosestik.

Gør som mærkeværksteder når de opdaterer moderne bilers computersystemer - sæt MILLENIUM til bilens diagnosestik og udlæs motorstyrings software, hvorefter den kan gemmes, ændres og indlæses igen.

Kan benyttes på de fleste moderne biler der er forsynet med micro-hybrid eller Flash Eprom systemer.

Uendelige muligheder for opdatering og tilpasning til nye biltyper og systemer.

 

MILLENIUM er et nyt banebrydende instrument der er beregnet til programmering og emulering af bilers indsprøjtnings- og tændings anlæg via seriel forbindelse med bilens computersystem.

MILLENIUM er først og fremmest beregnet til at kunne udføre tuning på moderne systemer, ikke mindst de moderne Dieselmotorer med Common-rail teknik, hvor man uden problemer og adskillelse kan forøge både antal HK og momentet med 20 - 30%.

 

MILLENIUM kan opdateres i det uendelige via Internet eller CD-Rom, og leveres med software til kommunikation med ca 350 af de mest populære biltyper. Applikationsliste kan  leveres eller ses på www.jtac.dk/produkter/Millenium.

MILLENIUM leveres i en solid rum-inddelt bæretaske med et komplet sæt kabler passende til de bilmærker den pt. har »færdige« filer til.

 

MILLENIUM leveres yderligere med PC software til:

- Opdatering af filer i MILLENIUM

- Lagring af filer i databank

- Op- og download af filer til MILLENIUM

- Filsammenligning

- Checksum korrektion

- 8 el. 16 bit data visualisering

- Ændring af filer

- MAP ændringer

Du kan downloade brochure i PDF format over MILLENIUM ved at trykke HER og en systembeskrivelse og PRISER ved at trykke HER eller ring til JTAC nu på 4613 7001 og spørg efter mere information samt demonstration.

HER kan hentes en 12-sidet dokumentation over MILLENIUM's egenskaber, parametre, røggasmåling, 5-gasmåling og effektmåling. (Bemærk - Filen i PDF format fylder ca. 2,5MB)

HER kan du downloade applikationsliste over de biltyper som MILLENIUM lige nu kan kommunikere med. 

Og HER kan du se og/eller downloade et eksempel på et effekt/moment diagram med før/efter værdier på en FIAT Common Rail Diesel tunet med Millenium.


Tilbage Op

Denne side sidst opdateret d. 07-03-2012