Om os.

Vor opgave

er at være en pålidelig og troværdig partner for Danmarks Auto- og Dækværksteder. Vi leverer kvalitetsprodukter til en fornuftig pris samt servicerer disse samt og tidligere solgte apparater af samme fabrikater.

Vor historie..

J.C.Trykluftcenter A/S blev grundlagt i 1998 af Christian Brodersen og Jørgen Johansen som et servicefirma men voksede hurtigt og er i dag et aktieselskab med 8 medarbejdere og en ny flåde af veludrustede servicevogne klar til at løse alle opgaver indenfor levering, montering, service og installation af udluftning, trykluftanlæg og nu også maskiner til autoværksteder.

J.T.A.C. var indtil slutningen af 1998 et konsulentfirma med autoværksteds testudstyr som speciale, og med ekspertviden indenfor hjulservice sektoren, med mærket HPA som det helt primære. J.T.A.C. har 33 års erfaring med HPA produkter, idet vi startede som ansat i det “gamle danske” HPA og siden 1990 har samarbejdet næsten 100% med det nye Italienske HPA. Samarbejdet har omfattet salg, service og undervisning af firmaets eksportkunder i stort set hele verden. Da HPA fabrikken også fremstiller FAIP produkter, kan J.T.A.C naturligvis også servicere FAIP. Fabrikkens navn er i øvrigt SIMPESFAIP og deres produkter som nævnt: HPA og FAIP. Simpesfaip tilhører den meget store Italienske industrigruppe Nexion. Siden 1998 har J.T.A.C. også solgt og serviceret TECNOTEST.

Vore produkter

Siden sammenslutningen D. 1-1-2020 mellem JTAC og J.C.Trykluftcenter A/S importerer og sælger vi HELE HPA´s meget store produktprogram. Det vil sige stort set alt i maskiner til hjulservice sektoren, hjuludmålingsapparater, dækskiftere, balanceapparater, hjulvaskere og ikke mindst lifte. Og derudover er vi autoriseret Atlas Copco forhandler – så alt i trykluft anlæg kan også klares og for at fuldende det hele kan vi også klare udluftningen i værkstedet, helt fra planlægning, montering og vedligeholdelse.  Se nærmere på produktsiderne.

Information om JTAC / J.C.Trykluft, Import Salg & Service af Værkstedsudstyr.