Om os.

Vor opgave

er at være en pålidelig og troværdig partner for Danmarks Auto- og Dækværksteder. Vi leverer kvalitetsprodukter til en fornuftig pris samt servicerer disse samt og tidligere solgte apparater af samme fabrikater. 

Vor historie..

J.T.A.C. var indtil slutningen af 1998 et konsulentfirma med autoværksteds testudstyr som speciale, og med ekspertviden indenfor hjulservice sektoren, med mærket HPA som det helt primære. J.T.A.C. har 29 års erfaring med HPA produkter, idet vi startede som ansat i det “gamle danske” HPA og siden 1990 har samarbejdet næsten 100% med det nye Italienske HPA. Samarbejdet har omfattet salg, service og undervisning af firmaets eksportkunder i stort set hele verden. Da HPA fabrikken også fremstiller FAIP produkter, kan J.T.A.C naturligvis også servicere FAIP. Fabrikkens navn er i øvrigt SIMPESFAIP og deres produkter som nævnt: HPA og FAIP. Simpesfaip tilhører den meget store Italienske industrigruppe Nexion. Siden 1998 har J.T.A.C. også solgt og serviceret TECNOTEST & TECO.

Vore produkter

Vi koncenterer os hovedsagelig om hjuludmålings apparater fra HPA. Og vi importerer også endnu et Italiensk kvalitetsprodukt indenfor Dæk- og balanceapparater, nemlig TECO.

 

Information om JTAC, Import Salg & Service af Værkstedsudstyr.